Ledige plasser fra august 2018.

Hei. Vi har ledige plasser for barn både over og under 3 barn fra august 2018. Kor mange plasser vi har er litt avhengig om det er barn over eller under 3 år som søker, men vi har ca 3 ledige plasser. Dere søker på Bergen kommune sine sider. Vi er en liten og trygg barnehage, med stabilt personale. Vi jobber mye med språk, og fikk gode tilbakemeldinger på det på brukerundersøkelsen som vi hadde våren 2018. Å arbeide med språk er viktig uansett alder og bakgrunn, og vi jobber med det i grupper ukentlig. I tillegg er skøytebanen veldig populært i vinterhalvåret, for de 2 eldste aldersgruppene. Der er det mestringsfølelse og læringskurven er bratt. Vi går også på tur fast 1 gang pr uke, når vi ikke er på skøytebanen. Det er mest i nærmiljøet på Slåtthaug, men vi går også i Øvsttunskogen og på Elveneset. Hver vår klekker vi ut kyllinger, og akkurat nå har vi 14 kyllinger i en kasse i barnehagen. Det er veldig kjekt for barna å kose med de. Empati er viktig og kyllingene må behandles forsiktig. Etter noen uker blir kyllingene solgt, og barna har mange gode minner. I og med at vi er 1 avdeling, kan søsken være i sammen i barnehagen. Det er veldig kjekt og trygt for barna og praktisk for foreldrene. De små lærer mye av de eldste og de eldste hjelper de yngste. De lærer omsorg for hverandre og synest det er stas å være i sammen. Velkommen innom på besøk hvis dere har lyst! Vi er her de fleste dager hvis vi ikke er på tur. For å være sikker kan du ringe og sjekke om det passer. Tlf 55100724.

Planleggingsdager høsten 2017.

Vi har 2 planleggingsdager høsten 2017, og det er: Fredag 22.september Fredag 10.november

Sykkel-VM

Barnehagen er åpen som vanlig under Sykkel-VM fra mandag 18.september til torsdag 21.september kl 07.15-16-30. Fredag 22.september er barnehagen stengt pga planleggingsdag. Barnehagen ligger utenfor løypetraseen, men det forventes økt trafikk via Hardanderveien og andre veier, så det er viktig å beregne god tid når dere leverer og henter. På netter står det mer informasjon om det som skjer under Sykkel-VM, som kan være lurt å lese. https://www.bergen.kommune.no/hvaskjer/tema/sykkel-vm

Vi har ledige plasser.

Vi har ca 2 ledige plasser fra august 2017 for barn både over 3 år og under 3 år. Det er bl.a. perfekt for søsken, der et barn er over 3 år og et under 3 år. Dere søker på Bergen kommune sine sider. Det er bare å komme innom på besøk for å se hvordan vi har det :-)

Barnehagerapporten 2017 Nesttun Indremisjons Barnehage

Brukerundersøkelsen fra 2017 om Nesttun Indremisjons Barnehage, er nå lagt ut på https://nibarnehage.no/planer

Velkommen til Nesttun Indremisjons barnehage!

Vi er en av de få små barnehagene som fortsatt eksisterer. Vi opplever at foreldrene er glad for å ha ein liten oversiktlig og trygg barnehage for barnet sitt. Aldersgruppen er fra 1-6 år, det betyr at søsken kan være på samme avdeling. Det er kjekt for søsken å kunne være sammen, og det er praktisk og trygt for foreldrene. Hvis noen har lyst til å komme innom på besøk, før dere eventuelt søker, så er dere velkommen til det. Ofte er det best etter kl 13, eventuelt kan dere ringe og høre når det passer (55100724). Velkommen innom :-)